Monday, 26 November 2012

25.11.2012 Eyra photoshoot

Hi... untuk sesi Eyra photoshoot hari ini, saya makeup dua orang model.. macam biasa, saya asyik terlupa je nak ambil pic muka sebelum hehehe... nasib baik sempat.. Model kali ini nama dia Nora dan lagi satu Ada.. 

Nora - 25.11.2012

Ada - 25.11.2012

from left: Ada, Nora, Me n Nabila
25.11.2012

Habis si Nabila ni aku kerjakan... Ni lah hasilnya muka si Nabila selepas di make-up... cantik annnn... tak pernah lagi aku tengok budak ni hias muka die ngan apa-apa barang... ni la 1st time aku tengok.. ^_^ 

Ribuan Terima Kasih coz memerlukan khidmat solekan saya ^_^... @}----